گزارش کامل اولین بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول
گزارش کامل اولین بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول
مراسم اختتامیه اولین بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ در ساختمان پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و اولین بوتکمپ آکادمی همراه اول پس از ۹ هفته دورههای آفلاین، آنلاین و کارگاههای حضوری، با معرفی پروژهها و نفرات برتر از میان ۴۷ شرکتکننده به کار خود پایان داد.
بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول، یک دوره تخصصی و فشرده ۱۰ هفتهای است که بهمنظور پرورش مدیران محصول حرفهای طراحی شده بود تا ۴۷ نفر شرکت کننده این بوتکمپ با ترکیبی از آموزشهای حضوری و آنلاین، کارگاههای عملی و پروژههای واقعی، تحت هدایت بهترین اساتید و منتورهای برجسته داخلی و بینالمللی، ضمن تسلط بر اصول مدیریت محصول، مهارتهای عملی خود را در چالشهای واقعی محک بزنند.
نحوه برگزاری این بوتکمپ بدین صورت بود که شرکتکنندگان چهارشنبه هر هفته، پس از گذراندن بیش از ۲۰ ساعت دورههای آموزشی طی همان هفته، در ساختمان پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی حاضر میشدند تا در پنل انتقال تجربه اساتید و منتورها، مباحث تئوری آموخته شده را به صورت عملی هم تمرین کنند.
از این دیگر ویژگیهای مهم این بوتکمپ میتوان به ارائه بیش از ۱۳۰ ساعت دوره آموزشی توسط ۱۵ نفر از اساتید برتر فعال صنعت و همراهی ۶ منتور باتجربه این حوزه اشاره کرد که متقاضیان میتوانستند به کمک آنها، تمامی ویژگیهای لازم برای تبدیل شدن به یک مدیر محصول حرفهای و کاربلد را کسب کنند.
در ادامه به گزارش کامل هر هفته این بوتکمپ میپردازیم و موضوعات و سرفصلهایی که ترکیبی از اصول پایهای و مهارتهای عمیقتر و پیشرفتهتر در مدیریت محصول به شمار میروند.
گزارش هفتگی بوتکمپ مدیر محصول همراه اول
بوتکمپ مدیر محصول همراه اول در تاریخ ۲۳ آبان ۱۴۰۳ با معرفی دوره و مسیر کلی بوتکمپ آغاز توسط راهبر و منتورهای بوت کمپ آغاز شد.
- در هفته اول، کیان سیدین، مدیر مدرسه کسب و کارهای دیجیتال آکادمی همراه اول و راهبر بوتکمپ، به صحبت پرداخت به شرکتکنندگان توضیحاتی درباره مدلهای توسعه محصول ارائه داد تا آنها این روشها را بهتر بشناسند. در ادامه نیز منتورهای بوتکمپ یعنی علیرضا قلندری و محمد رحمانی (مدیران محصول آکادمی همراه اول)، سهیل محمد رحمانی (مدیر محصول آینو)، محمدرضا اعتباری (مدیر محصول با من)، مسعود واحدی (مدیر محصول کسری پارس) و نازنین قمری (اسکرام مستر شرکت دیجی پی) با شرکت کنندگان آشنا شدند. در کنار جلسه آموزشی، هم فرصتی برای بحث و تبادلنظر درباره مسیر یادگیری و انتظارات از دوره فراهم شد.
- موضوع هفته دوم کشف محصول و شناخت و کشف مسئله اختصاص با محمدرضا نظیف (مدیر محصول ارشد ازکی) بود و مباحثی همچون ایدهپردازی، آزمودن ایده، حل مسئله، تحلیل بازار، تخمین و مفهوم UPS را تدریس کرد. همچنین، کارگاه پنجساعتهای با تمرکز بر ایدهپردازی، آزمودن ایده و حل مسئله توسط ایشان در روز ۳۰ آبان برگزار شد که در آن شرکتکنندگان با روشهای کاربردی در این حوزه آشنا شدند.
- هفته سوم به موضوع رودمپ و استراتژی محصول اختصاص داشت که توسط مرتضی یزدانپرست (مدیر ارشد محصول همراه اول) ارائه شد. مباحثی همچون رودمپ محصول، چرخه عمر محصول، تدوین استراتژی، OKR، User story mapping و مشارکت با ذینفعان تدریس شد. روز ۷ آذر هم کارگاه ۳.۵ ساعتهای با محوریت اسناد مختلف در توسعه محصول به سرپرستی میلاد میرزایی (مدیر ارشد محصول دیجی پی) برگزار شد. در ادامه هم پنل انتقال تجربهای با موضوع مدیریت محصول در صنعت Fintech با حضور ایشان برگزار شد.
- شرکتکنندگان در هفته چهارم با اصول طراحی محصول، قوانین UX، طراحی اتمی، تفکر همگرا و واگرا، تست کاربردپذیری، وایرفریم، User journey mapping و Prototyping آشنا شدند. روز ۱۴ آذر، سعید ابوالقاسمی (دیزاینر ارشد اسنپ فود) دو کارگاه پنجساعته با موضوع طراحی User Journey Map و استفاده از ابزارهای مختلف در تحقیقات کاربری برگزار کرد که تجربهای عملی برای شرکتکنندگان فراهم میکرد.
- هفته پنجم به مهارتهای نرم برای مدیران محصول اختصاص داشت. سید حمیدرضا شندآبادی (مدیر توسعه منابع انسانی کوبل دارو) در قالب کارگاههای آموزشی، درباره مدیریت تیمهای Cross-functional و مدیریت ذینفعان سخن گفت. او در ادامه نیز مباحثی درباره مدیریت تعارض در تیم محصول و متقاعد سازی در مدیریت محصول ارائه کرد. همچنین، در پنل انتقال تجربه که روز ۲۱ آذر برگزار شده بود، امیرحسین معین (مدیر ارشد اجرایی تپسی) تجربیات خود را در زمینه مدیریت محصول در پلتفرمهای دیجیتال به اشتراک گذاشت.
- در هفته ششم، مدیریت محصول چابک با تدریس محمدرضا مرادی (اجایل کوچ اُکالا) محور اصلی آموزشها بود. مفاهیمی همچون تئوری اسکرام، تیم اسکرام، رویدادهای اسکرام، روشهای تصمیمگیری در تیم محصول، ساخت بکلاگ، ارزیابی ریسک و اندازهگیری و تخمین کارها تدریس شد. علاوه بر این، روز ۲۸ آذر، یک ارائه پنجساعته درباره کاربرد جیرا و کانفلوئنس در توسعه محصول چابک توسط ایشان برگزار شد.
- در هفته هفتم شرکتکنندگان به بخش فنی شغل مدیریت محصول وارد شدند و با تحلیل محصول و دانش فنی برای مدیران محصول آشنا شدند. جلیل علیزاده (مدیر گروه محصولات دیجی کالا) و سجاد جلیلی (مدیر فنی محصول کارگزاری مفید) مفاهیمی همچون SQL، کوئرینویسی، API، تحلیل Cohort، تحلیل RFM و تحلیل Funnel را آموزش دادند. و در کارگاه ۳.۵ ساعته روز ۵ دی، شرکتکنندگان مهارتهای حل مسئله دادهمحور از کوئرینویسی تا ایجاد بینش را تمرین کردند. در ادامه هم یک کارگاه ۱.۵ ساعته درباره کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت محصول توسط جلیل علیزاده برگزار شد.
- هفته هشتم شامل سه ارائه کلیدی در روز ۱۲ دی بود، رشد محصول توسط هادی رادی (مدیر رشد محصول Wisdomise)، تحلیل مالی برای مدیران محصول توسط رامین حیدرزاده (مدیر توسعه کسبوکار کارگزاری مفید) و یک پنل انتقال تجربه درباره مدیریت محصول در صنعت Healthtech با حضور حامد شمس (مدیر محصول ارشد اسنپ دکتر).
- در هفته نهم و پایانی بوت کمپ هم شرکتکنندگان برای ورود به بازار کار آماده شدند. بر همین اساس جلساتی درباره شبیهسازی مصاحبه مدیریت محصول، آشنایی با انواع تسکهای تخمین و تحلیل در مصاحبههای مدیریت محصول و همچنین نحوه نگارش رزومه و Cover Letter با حضور میلاد میرزایی (مدیر ارشد محصول دیجی پی) برگزار شد و در پایان هم سید حمیدرضا شندآبادی (مدیر توسعه منابع انسانی کوبل دارو) شرکت کنندگان را با سوالات اجرایی و رفتاری مصاحبه آشنا کرد.
اختتامیه اولین بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول
در نهایت پس از ۹ هفته، با ارائه پایانی ۴۷ شرکت کنندگان و اعلام اسامی تیمها و پروژههای برتر، اولین بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول در روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ به کار خود پایان داد.
روز اختتامیه، شرکت کنندگان در ۹ تیم ۴ تا ۶ نفره طی ۲۰ دقیقه، پروژههای خود را به ۳ داور اصلی بوتکمپ ارائه دادند تا آنها بتوانند پس ارائه بازخورد و ارزیابی، تیمهای برتر این بوتکمپ را انتخاب کنند.
در پنل داوری بوتکمپ محمدرضا نظیف (مدیر محصول ارشد ازکی)، میلاد میرزایی (مدیر ارشد محصول دیجی پی) و جلیل علیزاده (مدیر گروه محصولات دیجی کالا) و و حامد شمس (مدیر ارشد محصول اسنپ دکتر) حاضر بودند و پروژههای شرکت کنندگان را داوری کردند.
مانکن اسم پروژه تیم برتر بوت کمپ بود و احسان نفری، خشایار شبانه بوشهری و حانیه افشار نفرات این تیم را تشکیل میدادند. پروژه دوم جاباما و ملیکا انصاری، سید سجاد میر محمد، محمد صالح محمد خانی، علی اکبر محمد ساعی و علی احمدوند آن را به مرحله اجرا درآورده بودند.
پروژه تیم سوم، اسنپ فود نام داشت و الهام انصاری، حجت جبالبارزی، محمد مهدی عابدینی و محمد احسان سلطانی اعضای تیم اجرایی بودند. در انتهای مراسم نیز تیمهای برنده توسط راهبر بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی، آقای کیان سیدین معرفی شدند و از تیم برتر با اهدای هدایایی به رسم یادبود تقدیر به عمل آمد.
بوت کمپهای مدیریت محصول آکادمی همراه اول را از دست ندهید
فراموش نکنید مهمترین مهارت یک مدیر محصول، اعتبار و تجربه عملی در پروژههای مختلف به شمار میرود. بهترین و سریعترین راه کسب تجربه و اخذ گواهینامه معتبر، شرکت در یک دوره کارآموزی مدیریت محصول یا بوتکمپ حرفهای است. به همین دلیل آکادمی همراه اول قصد دارد به صورت دورهای، بوتکمپهای مشابهی برگزار کند. بنابراین اگر به دنیای مدیریت محصول علاقه دارید و میخواهید مسیر حرفهای خود را با یادگیری مهارتهای عملی و تجربه واقعی در پروژههای واقعی متحول کنید، بوتکمپ مدیریت محصول آکادمی همراه اول را از دست ندهید! برای اطلاعات بیشتر در مورد بوت کمپهای مدیریت محصول آکادمی همراه اول میتوانید از لینک زیر استفاده کرده یا آکادمی همراه اول را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید.
نظر (2)
مدیرسایت
تجربه من بسیار قوی است به دلیل این یادگیری به ویژه رهبری ، ۱ من قادر هستم که آن را در عمل اجرا کنم همچنین با مهارتهای دیگر من می توانم در انجام کارهایم پیشرفت کنم. با یکبار فشار دادن همه مشکلات من را حل کرد! با دیدن مضامین دیگری که می سازند هیجان زده می شوید!
مدیرسایت
این یک تجربه عالی است. ۱ قطعاً می تواند مربوط به موارد کمی باشد که من می توانم بهتر انجام دهم مانند نماینده ، میمون از پشت و غیره …